Зеленський провів Ставку: розглядали питання подальшої оборони Бахмута

У вівторок, 14 березня, президент України Володимир Зеленський провів чергове засідання Ставки верховного головнокомандувача. Його члени — вище військово-політичне керівництво України — спільно виступили за подальше утримання Бахмута

Журналіст відділу новин
Зеленський провів Ставку: розглядали пит…
Українські військові у Бахмуті

Про це повідомили в Офісі президента, передає Depo.ua.

Як зазначається, у засіданні взяли участь керівник Офісу президента Андрій Єрмак, начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов, головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, прем’єр-міністр Денис Шмигаль, секретар РНБО Олексій Данілов, командувачі родів військ та оперативних напрямків. До засідання Ставки також долучилися члени уряду, очільники силових відомств і правоохоронних органів.

Члени Ставки заслухали доповіді Залужного та командувачів оперативно-стратегічних угруповань військ про актуальну ситуацію на фронті.

"Розглянувши перебіг оборонної операції на Бахмутському напрямку, всі члени Ставки висловили спільну позицію щодо подальшого утримання та захисту міста Бахмут", — повідомили в ОПУ.

На засіданні також проаналізували забезпечення озброєнням і боєприпасами підрозділів сил оборони на передовій. Окремо говорили про темпи та обсяги надходження техніки й озброєння від партнерів України та їхній розподіл по угрупованнях військ.

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний наголосив, що оборонна операція на Бахмутському напрямку має "надважливе стратегічне значення" для стримування ворога.

"Вона ключова у стійкості оборони всього фронту. Дякую кожному захиснику і захисниці, хто дає гідну відсіч окупантам і наближає перемогу України!" — пише Залужний.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme