Зеленський проводить прес-марафон "30 питань президенту України" (ТРАНСЛЯЦІЯ)

У п'ятницю, 26 листопада, президент Володимир Зеленський проводить прес-марафон, який присвячений екватору його каденції

Журналіст стрічки новин
Зеленський проводить прес-марафон "30 пи…
Фото: Офіс президента

На конференцію запросили не усіх працівників ЗМІ, а лише тих, кого погодили на Банковій. Через це журналісти, які не зможуть бути присутніми на зустрічі із Зеленським, поцікавилися у представників Офісу президента, чи зможуть вони йому поставити запитання після заходу. Там заявили, що неакредитованих журналістів теж вислухають, але "у якомусь іншому форматі".

Захід розпочався о 12:00 і триватиме три-чотири години. Зустріч з журналістами проходить в коворкінгу Creative States недалеко від Kyiv Food Market, де Зеленський проводив прес-марафон два роки тому, передає Depo.ua.

Прес-секретар президента Сергій Никифоров у коментарі журналістам зазначав, що 30 ЗМІ (українські та іноземні), які будуть на заході, було обрано з огляду на часові обмеження прес-марафону та його формат. Інші журналісти, які не отримали запрошення на захід, можуть стежити за ситуацією навколо події, або ж дивитись трансляцію прес-марафону онлайн.

Раніше повідомлялося, що під час заходу будуть висвітлені різні актуальні й суспільно важливі теми, зокрема проведення реформ в Україні, ситуація на сході країни та досягнення миру, енергетична безпека та питання тарифів, економічна стабільність, боротьба з пандемією коронавірусу тощо.

Прес-конференція Зеленського:

Нагадаємо, що перша прес-конференція Володимира Зеленського відбулась у 2019 році. Вона пройшла у форматі марафону і тривала 14 годин – це стало світовим рекордом. Тоді на зустріч із главою держави прийшли близько 300 журналістів. 

У 2020 році Зеленський також проводив прес-конференцію, однак через карантинні обмеження вона не була такою масштабною. Ця зустріч із журналістами відбулася в парковій зоні Маріїнського палацу просто неба.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme