Зеленський розповів, про що говоритиме з Байденом у Вашингтоні

Президент України Володимир Зеленський назвав теми, які збирається обговорити з президентом США Джо Байденом 30 серпня під час візиту у Вашингтон
 

Журналіст відділу новин
Зеленський розповів, про що говоритиме з…
Фото: ОП

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на Twitter Зеленського.

"Очікую на змістовну та плідну зустріч із президентом США Джо Байденом 30 серпня", – написав Володимир Зеленський.

Він зазначив, що продовжить обговорювати з американським колегою важливі питання стратегічного партнерства України та США.

"Мир на Донбасі, повернення Криму, безпека України, енергетика як безпековий виклик, економічний розвиток України та підтримка реформ", – перелічив Зеленський теми, які збирається обговорити х Байденом.

Нагадаємо, 21 липня стало відомо, що зустріч президента України Володимира Зеленського із очільником США Джо Байденом відбудеться 30 серпня.

Раніше, 7 червня президенти України Володимир Зеленський і США Джо Байден провели телефонні переговори, під час яких домовились про візит Зеленського до США.

12 червня очільник МЗС Дмитро Кулеба заявив, що зустріч Зеленського і Байдена планується на кінець липня в США.

16 липня прес-секретар президента Сергій Никифоров заявив, що дата і порядок денний візиту президента Володимира Зеленського до США наразі перебувають на фінальному етапі узгодження й можуть бути оприлюднені найближчими днями. 

17 липня українські ЗМІ повідомляли, що візит президента Володимира Зеленського в США відбудеться у серпні, а не в липні.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme