UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Зеленський розповів усі деталі переговорів телефоном з Лукашенком (ВІДЕО)

Президент України Володимир Зеленський розповів деталі переговорів із самопроголошеним главою Білорусі Олександром Лукашенком

Журналіст відділу новин
Зеленський розповів усі деталі переговор…
Фото: Telegram-канал Володимира Зеленського

Лукашенко сам зателефонував Зеленському.

Про це пише Depo.ua із посиланням на Telegram глави держави.

"У мене відбулася телефонна розмова з Олександром Лукашенком. Ми не розмовляли з ним два роки, а сьогодні я говорив з ним довго… дуже предметно", – сказав Зеленський.

Він розповів, що детально пояснив йому "неможливість нашого зіткнення". Зеленський сказав Лукашенку, що не хоче, аби ракети, літаки, гвинтокрили летіли в Україну з Білорусі. Також він наголосив, що не бажає, аби з Білорусі йшли війська на нашу землю. І, за словами Зеленського, Лукашенко його запевнив у цьому.

"Моє завдання як президента захистити нашу державу. Ви це побачили протягом цих жорстких днів, як ми це завдання виконуємо", – наголосив він.

Зеленський також розповів, що Лукашенко звернувся до нього, аби українська та російська делегації зустрілися на річці Прип'ять – "без жодних умов".

"Скажу відверто: як завжди, я не дуже вірю в результат цієї зустрічі, але нехай спробують. Щоб потім у жодного громадянина України не було жодного сумніву, що я як президент не намагався зупинити війну, коли був хай і маленький, але все ж таки шанс. І поки наші хлопці там – президент тут, голова Офісу (президента, – ред.) – тут, прем'єр – тут, головнокомандувач – тут, армія – тут", – додав глава держави.

Нагадаємо, сьогодні де-факто президент Білорусі Олександр Лукашенко підтвердив, що ракетні удари по Україні ведуться з території РБ.

Президент Володимир Зеленський звернувся до білорусів і нагадав, що з території їхньої країни Росія вбиває українських дітей.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme