Зеленський у своєму зверненні знову згадав про Порошенка: За що шостий президент "подякував" п'ятому (ВІДЕО)

Президент Володимир Зеленський під час свого звернення згадав про свого попередника Петра Порошенка та подякував йому

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Зеленський у своєму зверненні знову згад…
Фото: zelenskiy_official / Instagram

Чинний глава держави подякував Порошенку за підтвердження дії "закону про олігархів", коли той передав права на свої телеканали.

Попри те, що Зеленський не назвав прізвища, він більш ніж прозоро натякнув, повідомляє Depo.ua із посиланням на офіційний Telegram-канал президента.

"Дехто казав, що насправді закон (про олігархів, – ред.) – пустишка, фікція і не буде працювати. Дехто – це один із відомих політиків і олігархів. Попри всі його слова, я щиро дякую йому. Те, що закон працює в перший же день після ухвалення довів саме цей політик-олігарх. Переконуючи всіх, що він – тільки політик, він мужньо втратив частинку себе і своїх медіа-активів", – наголосив очільник держави.

Окрім цього, Зеленський привітав колективи телеканалів "5 канал" і "Прямий" із здобуттям незалежності та можливості казати людям правду.

"Я щиро вітаю колективи двох інформаційних телеканалів, що здобули реальну незалежність, зможуть нарешті казати людям правду і вільно працювати під керівництвом нових, незаангажованих і незалежних власників. Це – народні депутати із партії цього політика-олігарха", – резюмував президент.

Відомо, що від 8 листопада телеканали Порошенка перейшли у власність нового холдингу "Вільні медіа". Зазначається, що власниками новоствореного холдингу є медійники, журналіста, громадські діячі та депутати, які раніше були журналістами.

Зауважимо, президент Володимир Зеленський підписав закон про олігархів 5 листопада, однак документ набуде чинності лише через півроку.

Нагадаємо, днями в Офісі президента України розповіли, чи вплине закон про олігархів на Ігоря Коломойського. Представники президента впевнені, що законопроект не буде "безболісним" для бізнесмена. 

Читайте також: Закон про олігархів: З кого почнуть – із Порошенка чи з Коломойского

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme