Зеленський вперше за увесь час програв би на майбутніх виборах Разумкову, – соцопитування  

Якби президентські вибори відбувалися днями, Володимир Зеленський вперше за час свого чинного президентства отримав би на них поразку 

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
Зеленський вперше за увесь час програв б…
Фото: zelenskiy_official / Instagram

Дані соціологічного опитування свідчать, що Зеленський поступився б першістю в перегонах за президентське крісло екс-спікеру ВРУ Дмитру Разумкову.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на соціологічне опитування, проведене "Разумков Центром". 

Якби найближчим часом відбувалися президентські вибори, найбільше голосів у першому турі отримав би В. Зеленський (17% усіх опитаних або 25% тих, хто візьме участь у виборах і визначився, за кого голосуватиме).

У випадку виходу до другого туру В. Зеленського і Д. Разумкова за В. Зеленського проголосували б 23% усіх опитаних або 50% тих, хто візьме участь у виборах і визначився, за кого голосуватиме, за Д. Разумкова — відповідно 25% і 50%. Порівняно з результатами опитування, що проводилося у березні 2021 р., частка голосів, які респонденти готові віддати за В. Зеленського, зменшилася з 27% до 23% серед усіх опитаних, а частка тих, хто готовий голосувати за Д. Разумкова, зросла з 17% до 25%.

Зауважимо, що у другому турі президентських перегонів українці також захотіли бачити Петра Порошенка, Юрія Бойка, Тимошенко та Дмитра Разумкова. 

До слова, у порівнянні з липнем 2021 року, електоральна підтримка п'ятого президента України, як і проросійського опозиційного політика Бойка, значно зросла.

Результати соціологічного опитування

Нагадаємо, рейтинг Зеленського знижується у порівнянні з показниками кінця жовтня, а Разумкова – зростає. Це показало соцопитування, яке провели протягом першого тижня листопада.  

Читайте також: Ефект бумеранга: Як Зеленського збивають тими ж технологіями, що і Порошенка

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme