Зеленський закликав ЗМІ писати і показувати більше позитивного про ветеранів

Президент Володимир Зеленський звернув увагу на те, що у ЗМІ в основному ретранслюють негативні новини про ветеранів АТО/ООС

Журналіст відділу новин
Зеленський закликав ЗМІ писати і показув…
Фото: ЕPA

Володимир Зеленський заявив про незадовільність того, "скільки уваги та ефірного часу приділяються нашим захисникам, які вже повернулися з фронту".

Про це глава держави зазначив у своїй статті "Україна ветеранів", передає Depo.ua із посиланням на "Лівий берег".

За його словами, крім кількох ЗМІ та блогерів, які виявляють щиру цікавість до цієї теми, "цілісного, позитивного і масштабного інформаційного масиву про ветеранів поки немає".

Також Зеленський зазначив, що, попри переважно негативний тон новин про ветеранів АТО/ООС, зокрема, про здійснені ними кримінальні злочини, "серед величезної спільноти ветеранів таких – меншість. Абсолютна меншість".

Тому, заявив глава держави, потрібно більше позитиву у медіапросторі щодо теми ветеранів. Причому, упевнений Зеленський, справа не тільки у державних структурах. "Має бути чітке бажання якнайбільшого числа медійників зробити темою позитив про ветеранів", – заявив Володимир Зеленський.

Нагадаємо, у липні Мінветеранів започаткувало ветеранську підприємницьку ініціативу Government to Veterans Entrepreneurial Initiatives.

Це державна онлайн-платформа, яка сприятиме соціалізації та залученню ветеранів в економічно активне життя через створення власної справи.

Очільниця Мінветеранів Юлія Лапутіна заявила тоді, що цей проект потрібен для того, аби створити такі умови, аби ветерани та учасники бойових дій відчували постійну підтримку не лише в колі однодумців, а й знали, що у своїх починаннях можуть розраховувати на підтримку держави та суспільства.

А у вересні у Мінветеранів розповіли про нову систему психологічної реабілітації для захисників. Ця система має працювати навіть у глибокій провінції.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme