Зеленський записав новий відосик після засідання РНБО, заявивши, що це засідання було точно не для піару

Президент Володимир Зеленський прокоментував свіже засідання Ради нацбезпеки та оборони, смішно обмовившись і фактично назвавши його єдиним, яке було не для піару

Журналіст відділу новин
Зеленський записав новий відосик після з…
Фото: скріншот

"Тільки що закінчилось засідання Ради національної безпеки та оборони України. Підсумком саме цього засідання є не гучні рішення для медійного простору, а дуже важливі висновки для нашого суспільства і українських громадян", – заявив Зеленський у новому відеозверненні.

Ці висновки Зеленський окреслив фразою "Все під контролем", передає Depo.ua.

В цілому президент зазначив, що ситуація в країні контролюється, кількість запасів палива росте, енергетична галузь стабільна.

Також глава держави закликав українців вакцинуватися, заявивши, що 2022 рік може стати останнім в історії пандемії коронавірусу – за умови збереження темпів щеплення.

Нагадаємо, що на сьогоднішньому засіданні Ради нацбезпеки та оборони виступали прем'єр-міністр Денис Шмигаль та керівники міністерств та відомств.

Вони заявили, що ситуація в економіці контрольована.

Секретар же РНБО Олексій Данілов, коментуючи можливу війну з Росією, запевнив, зщо Україна готова завдати точкові удари по Росії у відповідь.

Міністр оборони Олексій Резніков поінформував про те, що у прикордонних областях України сили тероборони сформовані уже на 70%, що дозволить їм повноцінно виконувати свої функції у випадку нападу Росії.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme