Зеленський заявив, що бізнес має йти в політику і допомагати країні якщо він хоче жити тут

Президент України Володимир Зеленський заявив, що бізнес має йти в політику і допомагати країні якщо він хоче жити у цій державі

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Зеленський заявив, що бізнес має йти в п…
Фото: Скріншот

Президент заявив, що бізнесу необхідно допомагати країні попри будь-які ризики, та заходити у політику.

Також він впевнений, що люди, які їдуть з України на заробітки, в душі хочуть залишитися вдома, повідомляє Depo.ua із посиланням на ефір політичного ток-шоу "Право на владу".

"Бізнес повинен йти в політику, допомагати країні, якщо він хоче жити тут. Мені здається, перше, де ми можемо об'єднатися – йти у політику. Я впевнений, що люди, які їдуть з України, за різних причин, в душі хочуть бути тут. Вони хочуть жити в Україні, хочуть працювати, бути вільними. Так, довіра. Сам собі довіряй. Я розумію, що ти віддаєш частину свого життя, своєї свободи, свого бізнесу, тощо. Це велика відповідальність. Я можу сидіти серед вас всіх, і говорити як керівник великої компанії в України. Це також був стартап для України, провідна компанія – це ризики. А раптом вдасться? І якщо таких як я людей буде багато, ці люди серед нас, якщо вони ризикнуть – це раз. Друге – довіру треба заслужити. Влада повинна показувати, що вона робить щось. Що вона дуже хоче цього. Це повинні бути конкретні кроки, результати. І третє – не бути, мені так здається, не можна ненавидіти все, що квітне, все, що можна полити. Україна сьогодні саме така квітка. Всі ми, хто ризикнули своїм життям і пішли в політику – це великі ризики. Треба підтримувати таких людей. Це що не стартап?" – сказав Зеленський.

Нагадаємо, 20 травня Зеленський пообіцяв не збільшувати податки для малого і середнього бізнесу. Він додав, що через зростання ціни на металургію, великий бізнес може збільшити відрахування до бюджету.

За його словами, законопроект про зміни до Податкового кодексу передбачає збільшення податку на залізну руду. Він підкреслив, що вважає цей законопроект одним із найважливіших кроків податкової реформи.

Читайте також: Чого не вистачає податковій амністії Зеленського

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme