Земан залишив лікарню попри застереження медиків

Президент Чехії Мілош Земан залишив лікарню після півторамісячного лікування
 

Журналіст відділу новин
Земан залишив лікарню попри застереження…
Фото: Miloš Zeman / Facebook

Земан залишив лікарню попри рекомендації медиків продовжувати лікування у спеціалізованому медзакладі.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на прес-реліз Центрального військового госпіталю в Празі.

"У четвер, 25 листопада 2021 року, президент Республіки Мілош Земан був виписаний з Центрального військового госпіталю в Празі, звідки його перевезли у резиденцію в палац Лани", – йдеться у повідомленні.

У медзакладі наголосили, що президентові, його родині та найближчому оточенню неодноразово повідомляли про стан його здоров'я, прогнози, можливі ризики та ускладнення.

"Ми рекомендуємо президентові продовжувати лікування у спеціалізованому медзакладі під керівництвом команди фахівців, однак, враховуючи значне поліпшення стану здоров'я пацієнта, поважаємо його рішення щодо пріоритетності виконання його конституційних обов'язків поза межами медичних закладів", – зазначили у госпіталі.

Також зазначається, що в резиденції глави держави, у палаці Лани, догляд за Земаном забезпечить спеціалізована компанія SENIOR HOME GROUP, якій госпіталь передав всю необхідну медичну документацію та план догляду.

Нагадаємо, 10 жовтня 77-річного президента Чехії Мілоша Земана шпиталізували до празького Центрального військового госпіталю через проблеми з печінкою. Протягом трьох тижнів він перебував у відділенні інтенсивної терапії.

19 жовтня комісія Сенату Чехії ухвалила постанову, в якій йдеться про необхідність позбавити чинного президента країни Мілоша Земана його повноважень.

4 листопада Земан покинув реанімацію і був переведений в реабілітаційне відділення через політичний тиск.

Читайте також: Змова любителів Москви: Що за детективна історія розгортається у Чехії

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme