Земельні ділянки, будівлі та більше сотні автомобілей: суд арештував майно Медведчука і Козака

Личаківський районний суд Львова задовольнив клопотання слідчих Державного бюро розслідувань щодо арешту рухомого та нерухомого майна, яке належить підприємствам родичів народних депутатів від ОПЗЖ Віктора Медведчука й Тараса Козака

Земельні ділянки, будівлі та більше сотн…
Віктор Медведчук і Тарас Козак

Про це йдеться у повідомленні ДБР, передає "ДС".

Зазначається, що розмір статутного капіталу цих шести підприємств становить понад 80 мільйонів гривень. Родичі Медведчука й Козака підозрюються у зловживанні владою та порушенні правил охорони або використання надр та легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом (ст. 364, ст. 240, ч. 2 ст. 209 КК України). 

Суд заборонив продавати та розпоряджатися майном родичів нардепів та наклав на нього арешт. Зокрема, йдеться про три земельні ділянки, 11 нежитлових будівель та приміщень, серед них і приміщення площею майже 300 квадратних метрів у самому центрі Львова. Також арештовані 126 автомобілів, серед яких і легкові, і вантажівки КРАЗ та КАМАЗ.

"Надалі ДБР буде ініціювати передачу арештованого майна до Національного агентства з управління активами. Процесуальне керівництво здійснює Львівська обласна прокуратура", – повідомили у ДБР. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme