Думала, що воскресне: Жінка живцем закопала свого чоловіка у могилу

В Індії 55-річна жінка живцем закопала свого чоловіка у могилу, сподіваючись на його воскресіння з мертвих 

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
Думала, що воскресне: Жінка живцем закоп…
Фото: Рixabay

Щоправда, індійка придумала це не сама, а виконала волю свого співмешканця. Той заявив, що хоче бути похованим живцем, аби "народитися" для нового життя.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на Times Now. 

Першою зникнення батька помітила доросла дочка. Вона почала розпитувати свою матір, але та нічого не пояснювала. Лише через кілька днів жінка зізналася у жахливому вчинку: вона закопала голову родини живцем у могилу.

Поліцейські, які прибули на виклик, і справді побачили на подвір'ї свіжу могилу. Господиня розповіла. що наказала робітникам викопати її тоді, коли господар будинку знепритомнів. Чоловікам пояснила. що яма потрібна для води. Але, коли ті скінчили роботу, господиня поклала в імпровізовану могилу непритомного співмешканця й закопала.

З'ясувалося, що про таку "послугу" її просив сам покійний. Останнім часом чоловік почав поводитися дивно: часто відвідував храми й говорив про свою близьку смерть. Зрештою він побудував капличку на подвір'ї, почав проводити там ритуальні дії та віщував сусідам долю.

Також він попросив свою дружину поховати його в могилі на випадок. якщо він знепритомніє чи відчує себе зле. Чоловік запевнив дружину. що таким чином зможе "воскреснути". 

Нагадаємо, в Україні теж трапляються подібні моторошні випадки. На початку червня у Вишгороді чоловіки поховали живцем свого друга на місцевому кладовищі

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme