Жіночі золоті каблучки на кожен день

Золоті каблучки, які жінка обирає носити щодня, залежать від особистого стилю й смаку: для одних це єдина невеличка прикраса, другі мають цілий капсульний набір каблучок і час від часу змінюють прикрасу на пальці, а хтось полюбляє носити одразу кілька каблучок на руці навіть у звичайному житті. Будь-який варіант виглядатиме гармонійно, якщо правильно підібрати ювелірні вироби

Журналіст відділу новин
Жіночі золоті каблучки на кожен день…

Ідеальна золота каблучка, яку можна носити щодня

Сьогодні в каталогах можна побачити найрізноманітніші жіночі золоті каблучки, та не всі з них можуть стати частиною повсякденного образу. Крім того, що прикраса має подобатися власниці й відображати її стиль, вона повинна бути ще й практичною.

Гладкі золоті каблучки без каменів

Навіть найпростіші за дизайном золоті каблучки можуть виглядати абсолютно по-різному залежно від ширини обідка й декору. Охайні тонкі золоті каблучки обирають частіше, оскільки їх легко поєднувати з іншими прикрасами, водночас як широкі золоті каблучки виглядають більш статусно й яскраво.

Важливу роль відіграє колір золота, який без перебільшення задає тон всьому образу: червоне асоціюється з класикою й традиціями, жовте виглядає свіжо й сучасно, а холодний блиск каблучки з білого золота зробить вас ніжною й жіночною. Утім, необов’язково зупиняти свій вибір на одному варіанті: сьогодні існує безліч комбінованих моделей з двох або навіть трьох кольорів золота. В асортименті цих оригінальних каблучок неодмінно знайдуться ті, які можна носити щодня.

Золоті каблучки з камінням

Загадковий топаз чи пристрасний гранат? Для каблучки на кожен день варто обирати камінь, який викликає у вас приємні асоціації чи відображає ваш характер. Якщо вам душі красиві золоті каблучки з яскравими вставками, така прикраса цілком зможе стати вашою візитівкою, яку помічатимуть усі довкола. Більш універсальними будуть ніжні спокійні відтінки каменів.

Ювелірний каталог пропонує безліч варіантів золотих каблучок з діамантами: омріяна багатьма жінками каблучка з діамантом у білому золоті пасує будь-кому, дарує впевненість і додає шарму. Чарівно виглядатиме й золота каблучка з фіанітом: камінь виблискує не менш яскраво за діамант, водночас як золоті каблучки з ними доволі недорогі.

Дизайн жіночих золотих каблучок для щоденного носіння

Золоті каблучки в стилі "мінімалізм"

Ніжний мінімалістичний дизайн – безпрограшний варіант, який ніколи не вийде з моди. Тим більш, що варіантів таких золотих каблучок сьогодні існує нескінченна кількість: повністю гладкі моделі, каблучки з геометричним дизайном, романтичні написи й серця, знак нескінченності, тощо. Найчаcтіше ці каблучки – без каменів, але можуть бути й моделі, доповнені невеличким діамантом або фіанітом.

Каблучки з емаллю

Загадковість і вишуканий стиль незвичайних каблучок з емаллю зачаровує з першого погляду. Матова біла або чорна поверхня виглядає стильно й сучасно, ідеально поєднується з класичним стилем в одязі.

Золоті каблучки незвичайної форми

Дизайнери ювелірних прикрас пропонують безліч оригінальних золотих каблучок, з якими ви підкреслите свій неповторний стиль:

  • Подвійні й потрійні каблучки;
  • Безрозмірні розімкнені каблучки;
  • Золоті каблучки на фалангу.

Обирайте тільки якісні прикраси

Каблучки, які ви обираєте для щоденного носіння, згодом сприймаються як ваша невід’ємна частинка, зберігають спогади й асоціюються з найяскравішими подіями в житті. Щоб прикраса довгі роки виглядала бездоганно, обирайте надійні бренди. Столична Ювелірна Фабрика – один з найбільших самостійних виробників прикрас в Україні, який надає пожиттєву гарантію на кожен куплений виріб.

У каталозі інтернет-магазину можна знайти жіночі золоті каблучки найрізноманітнішого дизайну. Користуйтеся фільтрами на сайті, і ви легко знайдете "свою" каблучку на кожен день.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme