Жириновський захворів на COVID-19 та вже під ШВЛ

Скандальний лідер російської партії ЛДПР Володимир Жириновський захворів на коронавірус та лежить під апаратом штучної вентиляції легень

Жириновський захворів на COVID-19 та вже…
Скріншот

Згідно з росЗМІ, Жириновський може відправитися лікуватися від коронавірусу закордон, до Ізраїлю чи Німеччини.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на росЗМІ.

Зазначається, що політик, який заявляв, буцімто вакцинувався вісім разів, потрапив до лікарні вранці 9 лютого. У нього виявили пневмонію та 50-75% ураження легень.

Окремі російські видання повідомляють, що лідер російської партії ЛДПР перебуває на апараті ШВЛ, а лікарі оцінюють його стан як тяжкий. Водночас близькі до Жириновського джерела повідомляють, що розглядається варіант транспортування політика на лікування за кордон.

"Такий варіант є, але далеко не єдиний. Зрозуміло, що зараз вся вітчизняна медицина боротиметься за порятунок життя Володимира Вольфовича. Проте соратники, сім'я та спонсори лідера ЛДПР не виключають і варіант із його перевезенням за кордон", – йдеться у повідомленні.

На думку академіка РАН, вірусолога Віталія Звєрєва, Жириновський захворів на коронавірус попри вакцинацію, тому що його імунітет послабився через численні щеплення.

Своєю чергою голова прес-служби ЛДПР Олександр Дюпін спростував на повідомлення про госпіталізацію Жириновського. За його словами, політик почувається добре та продовжує працювати.

Нагадаємо, у лютому 2020 року Жириновський замовив собі і депутатам своєї фракції білі рукавички для захисту від мікробів. Він звернув увагу, що на одному з міжнародних заходів в Європі делегатам не так давно запропонували утриматися від рукостискань, в той час як у фракції ЛДПР "ввели це 20 років тому".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme