Жителів Луганської, Донецької та частини Харківської областей просять вкотре евакуюватися

Це потрібно зараз, бо потім люди опиняються під вогнем і загрозою загибелі

Журналіст регіональної редакції Depo.Хмельницький
Жителів Луганської, Донецької та частини…
Фото УП

Ірина Верещук закликала евакуюватися мешканців трьох областей, поки це ще можливо, передає Depo.ua з посиланням на пресслужбу Мінреінтеграції.                                                                                      

"Це потрібно зараз, бо потім люди опиняються під вогнем і загрозою загибелі. Вони нічого не зможуть вдіяти проти цього і ми не зможемо допомогти", - каже віцепрем'єрка - міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук.

За її словами, відведення військ окупанта з Київської та Чернігівської областей не було жестом доброї волі перед черговим раундом перемовин, як це намагаються подати російські посадові особи. Це був жест залізної волі нашої армії, влади і всього українського народу. Відтак, маємо бути готовими, на жаль, до подальшого загострення.

"Саме тому керівники військових адміністрацій Харківщини, Луганщини і Донеччини просять населення покинути межі областей і роблять все, щоб евакуація пройшла організовано, – наголосила посадовиця. – Бо зупинити вогонь буде практично неможливо. Потрібно евакуюватися, поки що є така можливість. Наразі вона ще є".

Нагадаємо, мер Маріуполя наполягає на евакуації всіх мешканців. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme