Життєвий паззл Іллі Гаєвського (Богданова) у метафізичній автобіографії

Depo.ua продовжує розповідати про книги, написані ветеранами війни на Донбасі

Журналіст стрічки новин
Життєвий паззл Іллі Гаєвського (Богданов…

Колишній офіцер ФСБ РФ, який перейшов добровольцем у 2014 на бік України і підірвав медійний простір, написав інсайдерську книгу через 7 років після того, як залишив Росію.

Всі ці роки досвід та події збиралися в чернетку, а сам автор підходив до написання лише в стані задоволення.

 - Якщо не було настрою, то просто міг на півроку забути про книгу.  Головне це навіть не інформація, хоча те, що я описую як учасник закритих спільнот на кшталт екстремістських угруповань або спецслужб або ж про тортури і замахи, це саме по собі унікально і захоплює дух.  Важливим є той стан, який передає автор через свою книгу.  Я двічі вішав червоно-чорний прапор у ДАП посеред дня, зривав ногою розтяжки у посадці, знайшов інвестора на ресторан коли жив у монастирі бомжем і таких надихаючих випадків коли життя складається пазл у пазл у мене багато.  Моя формула це бути в коханні і ладу з собою та зі світом, тоді нічого не страшно і ти готовий приймати будь-які рішення швидше, ніж встигнеш сумніватися.  Саме це я вкладав до своєї книги, щоб передати читачеві.

Про що ця книга?  Перша частина із 255 сторінок щільного тексту це TRUE STORY.

 - За лаштунками екстремістських угруповань очима учасника.  Відвертий кримінал і козацькі секти, що стали ударним крилом так званої російської весни.  Як школярів ловлять на мрії та виховують найманців.

- Вступ інститут ФСБ РФ.  Програма підготовки та навчання.  Хто йде у чекісти? Чому російські офіцери із зарплатою в 4к зелені крадуть дрібницю у курсантів, а проголошувана гомофобна АУЕ культура ширма, за якою стоїть старший сержант "один раз не Богомаз".  Буде чесно, із сарказмом та багато гумору.  Непорочний образ чекіста зганьблений максимально.

 - Служба у Дагестані та участь у КТО.  Особливості оперативної роботи.  Від бюджетів на агентуру до диктування розписки та вибору псевдонімів.  Реальні спецоперації на Кавказі.

 – Повернення додому.  Легке життя російського силовика мало не обернулася відкриттям свиноферми з використанням безкоштовної робочої сили ЗЕКів місцевої колонії.  Настрої у радикальному середовищі під час Майдану та їх зміна з початком війни.  Як вербували у козачки та відправляли на схід України.  Злочини колишніх друзів та вибір перейти на бік України.

 - Перевірки в СБУ, батальйон Донбас та ДУК ПС.  Оборона Аеропорту та тортури полонених, дитяча проституція та героїзм наших бійців.  Будь-що.  Чесно.  Метафізика війни.

 - Замахи з боку колишніх колег, як це бути під прицілом фізичним та інформаційним.  Як упіймав і здав російську шпигунку.

 - Мій таємний продюсер і проєкти на громадянці як бомж із сумнівною репутацією зміг стати підприємцем малого бізнесу концепції, як Ікігай.

Друга частина книги ще 112 сторінок присвячена авторській колоді Таро, що складається з 22 художніх оповідань про старших арканів, які почали писатися ще на фронті в моменти коли межа між реальністю та думками стиралася.  Та новий погляд на опрацювання архетипів без необхідності гугл трактувань.

Книгу Гаєвський (Богданов) видав за свої гроші без видавництв, тому придбати її можна на його сайті gaevskyi.com

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme