РосЗМІ: Дрон уночі атакував управління ФСБ у Курській області, 5 прикордонників отримали поранення

Безпілотник атакував прикордонне управління Федеральної служби безпеки росії у Курській області. Як зазначається, 5 прикордонників отримали поранення

Журналіст відділу новин
РосЗМІ: Дрон уночі атакував управління Ф…

Про це із посиланням на джерела пишуть російські Telegram-канали AstraBazaShot, передає Depo.ua.

За їхніми даними, атака відбулася о 23:00 15 травня. Дрон скинув 3 боєприпаси на адміністративну будівлю прикордонного управління ФСБ у селищі Глушково Курської області.

Унаслідок атаки п'ять російських прикордонників поранено. У Глушківську центральну районну лікарню їх госпіталізували з осколковими пораненнями обличчя, шиї, щік, живота та стегон.

Окрім того, Telegram-канал Shot пише, що дрон-камікадзе вночі атакував прикордонний пункт Брянської області. Атака відбулася близько 23:00 15 травня.

Вибух пролунав на даху адміністративної будівлі автомобільного пункту пропуску "Нові Юрковичі" у Климівському районі, що за 350 метрів від кордону. Минулося без постраждалих.

Правоохоронні органи чи влада регіонів не підтверджували атаки на прикордонні пункти. Натомість Слідком рф заявив про розслідування інших атак дронами у Курській та Брянській областях. Як зазначається, у Суджанському районі Курської області дрон атакував екскаватор (водій отримав легке поранення), а над Клинцями Брянської області дрон збила ППО. Звинувачують в атаках українських військових.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme