ЗМІ оприлюднили відео із кортежем Ярославського після ДТП

На відео з камер спостереження потрапили два автомобілі з кортежу Ярославського

Редактор стрічки новин
ЗМІ оприлюднили відео із кортежем Яросла…
Скріншот

Видання "Українська правда" оприлюднило відео з камер спостереження, які зафіксували кортеж бізнесмена Олександра Ярославського після ДТП, в якій загинула людина.

На відео з камер спостереження, як зазначається, видно два автомобілі з кортежу. У тому числі та машина, яка потрапила до ДТП, передає Depo.ua

Нагадаємо, 9 лютого близько 22:55 невстановлений автомобіль на трасі Київ – Харків – Довжанський скоїв наїзд на пішохода – чоловіка. Тіло померлого направили до моргу. Його особа встановлюється. За даними ЗМІ, на місці смертельної аварії, що сталася на трасі Чугуїв – Мартове, виявили автомобільні номери 0018, що належать кортежу бізнесмена Олександра Ярославського. Останній вилетів із країни. Поліція повідомила, що викликатиме Ярославського на допит. 

У прокуратурі повідомили, що водій прибув до Слідчого управління з адвокатом вранці 10 лютого, а також підтвердили, що він "працює у відомого харківського бізнесмена".  50-річному чоловіку повідомили про підозру за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (ДТП із загиблим) та ч. 3 ст. 135 (залишення в небезпеці) ККУ.

Увечері 10 лютого міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський заявив про спробу фальсифікації матеріалів провадження, відкритого за фактом ДТП з кортежем бізнесмена Олександра Ярославського. Він повідомив про звільнення начальника поліції Харківської області Станіслава Перліна, а також запевнив, що спробу фальсифікації справи щодо ДТП з кортежем Ярославського буде ретельно розслідувано. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme