ЗМІ пишуть, що Росія активно стягує війська до кордонів України (КАРТА)

ЗМІ пишуть, що Росія продовжує нарощувати військові сили біля кордонів України та опублікували карту з розташуванням військовослужбовців

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
ЗМІ пишуть, що Росія активно стягує війс…
Фото: Pixabay

Йдеться про карту Міністерства оборони України з дислокацією російських військових, яку використовують союзники.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на Foreign Policy.

Зазначається, що під час аналізу останніх рухів російських військовослужбовців зафіксували стрімке нарощення сил Росії біля українського кордону. На карті зображені місця дислокації російських військ не лише на Росії, але й на території Білорусі. Зокрема, у Білорусі розміщені авіаційні частини, танковий батальйон і мотопіхотні підрозділи.

Водночас на території Курської області розташований табір з озброєнням і бойовою технікою, а на східному кордоні України розміщені близько 10 батальйонних тактичних груп.

Наступ також прогнозується з території тимчасово окупованого Криму, в який з Владикавказу перекинули підрозділ з ракетними установками"Іскандер".

Росія активно стягує війська до України (КАРТА)

Зауважимо, на сайті Міноборони України такої карти немає.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Росія протягом останніх тижнів скерувала до тимчасово окупованих районів Донецької та Луганської області десятки тисяч найманців. Так на Росії хочуть посилити оборону проти Збройних сил України на тлі напруженості у відносинах Москви з Заходом.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme