Змусити платити за комуналку. У Росії вирішили додавати сірководень у воду

Влада Курської області вирішила оригінальним способом вибивати плату за комунальні послуги з населення, у якого вже не вистачає на це грошей через безробіття та санкції

Владислав Гірман
Оглядач відділу міжнародної політики "Ділової столиці"
Змусити платити за комуналку. У Росії ви…
Губернатор Курської області Роман Старовойт

Ініціатором виступив губернатор Роман Старовойт, повідомляє Depo.ua з посиланням на місцеве інформагентство "Секунда".

Старовойт, зокрема, пропонує додавати в систему центрального опалення додавати фарбу та сірководень.

Губернатора обурює те, що росіяни "з метою економії" здійснюють незаконні врізання в систему центрального опалення та беруть воду на особисті потреби.

"Ванну приймають, душ, посуд миють. Часто використовують гарячу воду для підготовки кормів тварин на присадибному господарстві. Це десятки мільйонів карбованців втрат наших теплопостачальних організацій. У нас купа скарг на теплоенергетиків, але й жителі поводяться варварськи", – скаржиться російський чиновник Старовойт, наказавши підлеглим вжити "якихось заходів".

"Воду з фарбою ... Хоча люди і з фарбою ванни приймають. Може із запахом сірководню, щоб смерділо на всю Іванівську... А потім ці ж люди скаржаться. Так не можна. Ми разом маємо налагодити життя у регіоні", – сказав Старовойт.

Нагадаємо, 10 березня Центробанк опублікував прогноз на 2022 рік, у якому рівень інфляції оцінено у 20%. Експерти прогнозують, що на росіян очікує підвищення комунальних тарифів.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme