ЗСУ доєдналися до всеукраїнської кампанії соціальної реклами "Згуртовані"

Збройні Сили України доєдналися до всеукраїнської кампанії зовнішньої соціальної реклами "Згуртовані"

Журналіст відділу новин
ЗСУ доєдналися до всеукраїнської кампані…

Про це повідомляється на Facebook-сторінці ЗСУ.

"До всеукраїнської кампанії зовнішньої соціальної реклами "Згуртовані" за ініціативи "Повернись живим" та спільно з незалежною медійною екосистемою The Ukrainians доєднались Збройні Сили України. Ціль "Згуртованих" — вкотре показати, що, попри плани ворога, Україна та її люди сильні й згуртовані", - йдеться у повідомленні.

Героями бордів та сітілайтів стали боєць 95-ї окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ, досвідчений аеророзвідник Євген Авдєєв, командир інженерно-саперної роти 93-ї ОМБр "Холодний Яр" Ігор Мавдрик та командир роти вогневої підтримки 30-ї окремої механізованої бригади ім. князя Костянтина Острозького Олександр Петриков.

Разом із військовими героями кампанії також стали ветерани, співробітники Фонду компетентної допомоги армії "Повернись живим": старший інструктор зі стрільби із закритих позицій Андрій Моруга, старший інструктор зі спеціальної інженерної підготовки Євгеній Антипенко та керівниця Інструкторського відділу Вікторія Дворецька.

Також до ініціативи долучилися прості українці — люди, які донатять для війська через "Повернись живим", повідомляють в ЗСУ. Героями бордів стали 73-річний науковець Матей Чорноморець, який підтримує ЗСУ з 2014 року, підприємиця зі Львова Марта Турецька, чия команда продовжує допомагати армії, попри те, що їхнє виробництво у Рубіжному на Луганщині зруйнували окупанти, та проєктний менеджер Андрій Палійчук, який системно донатить для ЗСУ разом зі своєю великою родиною — дружиною та трьома дітьми.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme