ЗСУ завдали удару по острову Зміїний, гарнізон окупантів зазнав значних втрат

Збройні сили України завдали удару по захопленому російськими військами острову Зміїний, унаслідок чого гарнізон окупантів зазнав значних втрат

Журналіст відділу новин
ЗСУ завдали удару по острову Зміїний, га…
Острів Зміїний

Про це повідомило оперативне командування "Південь", передає Depo.ua.

"По острову Зміїний було завдано зосереджений удар із застосуванням різних сил та способів ураження у ході якого те, що рашисти гордо називали острівним гарнізоном, обліковує значні втрати. Військова операція триває і потребує інформаційної тиші до її завершення", — йдеться в повідомленні.

В ОК також повідомили, що на півдні ЗСУ продовжують відтискати ворога на схід та завдавати окупантам втрат. Зокрема, гелікоптерна пара зранку 21 червня завдала удару по скупченню живої сили та військової техніки росіян.

Українські ракетно-артилерійські підрозділи станом на 15 годину виконали за день понад 100 вогневих завдань, результати яких уточнюються. Наразі відомо про знищення 26 окупантів, російського танку, багатоцільового броньованого тагяча, 3-х броньованих і 4-х вантажних автомобілів.

"В операційній зоні сил оборони півдня України обстановка складна, але контрольована", — резюмувало командування "Південь".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme