ЗСУ зупинили наступ окупантів та розбивають російські війська й техніку, – Генштаб

У Генштабі Збройних сил України повідомили про оперативну ситуацію за всіма напрямками станом на 18:00 15 березня

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
ЗСУ зупинили наступ окупантів та розбива…
Фото: Генштаб ЗСУ

Зокрема, росіяни не можуть досягнути мети у встановлені керівництвом терміни та зазнають значних втрат у живій силі й техніці.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на прес-центр Генштабу ЗСУ.

"Продовжується наступальна операція проти України. Противника зупинено. Не досягнувши мети у встановлені терміни, він несе втрати у живій силі та техніці. ЗСУ виконують поставлені завдання щодо відсічі збройної агресії проти України. Розгорнуті частини резерву на визначених напрямках перегруповані та перейшли у контрнаступ. Тривають бої за звільнення околиць Маріуполя. Воїнами полку "Азов" було розбито один з підрозділів 22-ї окремої бригади спеціального призначення збройних сил російської федерації", – йдеться у повідомленні.

Українські воїни протягом доби на Луганщині знищили п’ять РСЗВ БМ-21 "Град" з боєприпасами до них, три танки Т-72, одну БМП-3 та понад 15 військовослужбовців противника.

"Зухвало ігноруючи норми Міжнародного гуманітарного права, російські загарбники наносять ракетно-бомбових ударів по об’єктах критичної інфраструктури України, мирному населенню, житлових кварталах, школах та дитячих садках. Фіксуються факти тримання цивільних осіб у заручниках, пограбування місцевого населення та мародерства", – додали у Генштабі.

ЗСУ зупинили наступ окупантів та розбивають російські війська й техніку, – Генштаб

Нагадаємо, дещо раніше Україна оприлюднила оновлені дані про втрати ворога. Йдеться, зокрема, про загибель понад 13,5 тис. осіб особового складу, а також понад 170 збитих літаків і гвинтокрилів.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme