Зведення Генштабу: ЗСУ відбили атаки російських окупантів, ворог зазнає численних втрат

російсько-окупаційні війська намагаються штурмувати на різних напрямках, а крім того, відправляють розвідувальні групи, щоб виявити слабкі місця в обороні наших військ. Проте українські військові відбивають атаки і завдають окупантам втрат

Журналіст відділу новин
Зведення Генштабу: ЗСУ відбили атаки рос…
ЗСУ

Про це звітує Генштаб ЗСУ, передає Depo.ua.

За даними Генштабу, Сили оборони України завдають ворогу втрат на всіх напрямках де тривають бойові дії. У підрозділах окупаційних військ все частіше фіксуються випадки дезертирства та відкритої непокори командуванню.

На Слобожанському напрямку підрозділи рф усіма наявними засобами продовжують стримувати підрозділи Сил оборони від просування вглиб тимчасово зайнятої території. 

На Слов’янському напрямку біля Богородичного окупанти намагалися силами розвідувальної групи виявити слабкі місця в обороні наших військ, однак українські військові знешкодили противника.

На Донецькому напрямку загарбники зосередили основні зусилля на Краматорському та Бахмутському напрямках, а також намагаються встановити контроль над територією Вуглегірської ТЕС.

На Краматорському напрямку росіяни штурмом з різних напрямків намагалися покращити тактичне положення в районі Верхньокам’янського. Але українські військові зустріли ворога кинджальним вогнем, завдали йому значних втрат, і, як зазначає Генштаб ЗСУ, окупанти в паніці відійшли.

На Бахмутському напрямку окупанти намагаються створити сприятливі умови для продовження наступу на місто. Вони знову, вже з різних боків спробували штурмувати територію Вуглегірської ТЕС, але так само без успіху і з втратами. Окрім того, розвідувальні групи рф намагалися виявити слабкі місця в обороні наших військ на напрямках Соледара та Покровського, проте українські військові їх знешкодили.

На Південнобузькому напрямку основні зусилля рф зосереджує на недопущенні просування наших військ. Окупанти підтримують високу інтенсивність розвідки безпілотниками, тривають обопільні обстріли зі ствольної, реактивної артилерії та танків вздовж усієї лінії зіткнення. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme