Зведення ООС: Бойовики знову порушували "тишу", зафіксовано проліт ворожого БПЛА

Збройні формування Російської Федерації продовжують ігнорувати домовленості, досягнуті 22 липня 2020 року в межах Тристоронньої контактної групи (ТКГ)

Журналіст відділу новин
Зведення ООС: Бойовики знову порушували…
Фото: ЕРА

Від початку поточної доби з боку російсько-окупаційних військ було зафіксовано чотири порушення режиму припинення вогню, один з яких – із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на вечірнє зведення щодо ситуації в районі проведення Операції Об’єднаних сил.

Біля Гранітного ворог застосував артилерію калібру 122 мм і міномети калібру 120 мм.

У напрямку Південного окупанти вели обстріл з протитанкового ракетного комплексу та станкових протитанкових гранатометів.

В районі Павлополя ворожі війська задіяли безпілотний літальний апарат, за допомогою якого здійснили скидання пострілу ВОГ-17.

На Луганщині було також зафіксовано проліт ворожого безпілотного літального апарату, ймовірно "Орлан-10", з перетином лінії зіткнення.

Наголошується, що втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил немає.

"Наші захисники відкривали вогонь у відповідь та змусили противника припинити обстріли, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння. Завдяки зусиллям українських воїнів рубежі наших підрозділів залишилися незмінними", – наголосили в ООС.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики на Донбасі оскаженіли – наростили обстріли й поранили п'ятьох захисників України.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme