З'явилися нові подробиці про дівчинку, яка змусила плакати Зеленського під час перформансу на Майдані

У мережі з'явилися нові подробиці про 9-річну Євгенію Селезньову, яка розчулила президента України Володимира Зеленського під час перформансу на Майдані

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
З'явилися нові подробиці про дівчинку, я…
Фото: Скріншот

Дівчинка є починаючою артисткою та вже встигла взяти участь у шоу "Голос. Діти 5" 2019 року. Саме вона стала головною дієвою особою історичного перфомансу на Майдані Незалежності 24 серпня.

Дівчинка зростає у звичайній родині, її батько – музикант, повідомляє Depo.ua із посиланням на "КП в Україні".

"Взагалі вони уникають публічності та ніяк не використали цей шанс для дочки прославитися", – розповіли співрозмовники журналістів.

Відомо, що Євгенія з батьком під час участі у всеукраїнському вокальному конкурсі виконала легендарний хіт Queen "We will rock you". За словами дівчинки, це стало здійсненням головної мрії дитинства, попри те, що до фіналу вона не дійшла.

Нагадаємо, що у перформансі в театралізованому вигляді згадали різні історичні часи для України від епохи Київської Русі до сьогодні. В кінці вистави, дівчинка з букетом квітів, яка мандрувала історичними епохами, вийшла на Хрещатик і попід великим прапором України пробігла до колони військових і кинулася в обійми солдата. Перформанс розчулив президента Володимира Зеленського. Камера кілька разів показувала, як він плаче.

Читайте також: Величезні колони техніки та "Мрія" над Хрещатиком: Як пройшов масштабний військовий парад у Києві (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme