З'явилося відео побиття танцюриста Дорофєєвої працівником УДО біля гей-клубу

У мережі з'явилося відео побиття працівником Управління державної охорони танцюриста співачки Наді Дорофєєвої Євгена Гончаренка біля столичного гей-клубу

Журналіст стрічки новин
З'явилося відео побиття танцюриста Дороф…
Фото: Facebook Наді Дорофєєвої

На записі видно, що 22-річний танцюрист вийшов з клубу LIFT з хлопцем і дівчиною. У цей момент по вулиці зі своїм приятелем йшов співробітник УДО Євген Безпалий. 

Спочатку працівник УДО врізався у друга танцюриста, а потім відштовхнув Гончаренка, пише Depo.ua із посиланням на відео, яке оприлюднила у Facebook користувачка Анна Салата.

Потім дівчина, яка була з Гончаренком, щось сказала Безпалому й почала знімати все на телефон. Однак Безпалого це розлютило й він намагався вибити телефон з її рук. Танцюрист Дорофєєвої втрутився у конфлікт, але отримав удар в голову від Безпалого, після чого впав й вдарився об землю.

Перехожі прийшли йому на допомогу, однак хлопець був непритомний.

 

Нагадаємо, що про інцидент із побиттям танцівника Дорофєєвої стало відомо 1 серпня. Про це повідомила сама співачка у Facebook. Вона заявила, що у танцівника був крововилив в мозок, йому зробили трепанацію черепа та ввели в медикаментозну кому.

Згодом в Управлінні держохорони повідомили, що чоловіком, який побив Євгена Гончаренка, є їхнім співробітником. Відомо, що його вже затримали. В УДО ж пообіцяли надати усю необхідну допомогу постраждалому.

Читайте також: Конфлікт біля гей-клубу, що довів до реанімації: Що відомо про побиття танцюриста Наді Дорофєєвої у Києві

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme