"Слуги" 1 листопада розглянуть кадрові ротації в уряді: Кого з міністрів можуть звільнити

Народні депутати від фракції "Слуга народу" розглянуть кадрові ротації серед міністрів уряду України на засіданні 1 листопада

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
"Слуги" 1 листопада розглянуть кадрові р…
Скріншот

Також нардепи будуть розглядати порядок денний пленарних засідань на майбутній тиждень.

Засідання фракції має відбутися ввечері, повідомила заступниця голови "слуг" Євгенія Кравчук у коментарі для журналістів.

Зокрема, вона сказала, що кадрові зміни в Кабміні будуть стосуватися п'ятьох міністерств. Втім, називати очільників відомств, яких можуть звільнити, Кравчук відмовилася.

За даними джерел Depo.ua, кандидатами на звільнення є віце-прем’єр-міністр – міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олег Уруський, міністр оборони Андрій Таран, міністерка соціальної політики Марина Лазебна, міністр культури Олександр Ткаченко і міністр юстиції Денис Малюська.

Зауважимо, раніше повідомлялося, що кадрові перестановки в Кабінеті міністрів можуть відбутися у другій половині жовтня.

Нагадаємо, минулого тижня повідомлялося, що ЗМІ дізналися, кому в Офісі президента запропонували три міністерські крісла. В ОП поки що не можуть залучити людей до керування міністерствами, які не є чинними політиками або чиновниками, тому розв'язання кадрових питань в уряді відбувається шляхом переміщення призначенців всередині системи.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme