48 нових лікарень: Зеленський розповів про плани медичної співпраці з Нідерландами

Україна і Нідерланди напрацьовують окрему програму медичної співпраці, яку вже обговорили прем'єр-міністри обох країн
 

Журналіст відділу новин
48 нових лікарень: Зеленський розповів п…
Фото: ОП

Україна хоче збудувати у рамках співпраці з Нідерландами 48 нових сучасних лікарень і реабілітаційних центрів для військових і ветеранів.

Про це президент сказав під час спільної прес-конференції з прем'єр-міністром Нідерландів Марком Рютте у Києві, інформує Depo.ua.

"Позитивною є співпраця наших країн у сфері охорони здоров'я. Ми хочемо окремо розвивати цей напрямок. У нас є окрема програма, яку вже обговорили прем'єр-міністри наших країн і яку ми хочемо запровадити разом з Нідерландами щодо побудови 48 нових сучасних лікарень і реабілітаційних центрів для наших військових і ветеранів", – заявив український президент.

Окремо Зеленський подякував за фінансову допомогу у боротьбі з COVID-19 на Сході України.

Нагадаємо, 2 лютого Україну відвідав прем'єр-міністр Нідерландів Марк Рютте. За підсумками візиту він дав спільний брифінг з президентом України Володимиром Зеленським.

На брифінгу також було оголошено, що Україна та Нідерланди узгодили дії задля стримування РФ від подальшої агресії. Нідерландський міністр закордонних справ підтвердив, що його країна рішуче засуджує агресію Росії та підтримує суверенітет і територіальну цілісність України.

 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme