Алкоголь і метадон: Оголосили офіційну причину смерті нардепа Полякова

У крові народного депутата Антона Полякова, якого 8 жовтня знайшли мертвим на пасажирському сидінні таксі, виявили алкоголь та метадон 

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
Алкоголь і метадон: Оголосили офіційну п…
Фото: Instagram нардепа Полякова

Саме поєднання спиртних напоїв та наркотичної речовини й могло викликати гостру коронарну недостатність, від якої помер Поляков.

Про це повідомив речник Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко в ефірі телеканалу "Україна 24", передає Depo.ua

"Судово-медичні експерти повідомили слідству, що в організмі загиблого, крім невеликої дози алкоголю, є така речовина, як метадон", – сказав Шевченко.

Речник додав, що криміналісти мають провести ще низку поглиблених досліджень. Вони дадуть відповідь на запитання, про який саме метадон йдеться, коли він потрапив в організм, стосовно часу смерті і як це могло безпосередньо вплинути на смерть потерпілого.

Шевченко підкреслив, що слідчі розглядають дві версії смерті Полякова. Це отруєння та добровільне вживання наркотику, яке й спричинило смерть.

Нагадаємо, нещодавно криміналіст Усатий розкрив деталі смерті нардепа Полякова. За його словами, версія про природну смерть нардепа Антона Полякова, якого знайшли мертвим 8 жовтня, викликає багато питань у досудового слідства.    

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme