"Багато неузгодженостей": Криміналіст розкрив деталі смерті нардепа Полякова  

Версія про природну смерть нардепа Антона Полякова, якого знайшли мертвим 8 жовтня, викликає багато питань у досудового слідства

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
"Багато неузгодженостей": Криміналіст ро…
Фото: Instagram Антона Полякова

Також у смерті Полякова є моменти, які насторожують спеціалістів із криміналістики. 

Про це розповів криміналіст Григорій Усатий в інтерв'ю на каналі "Україна 24", передає Depo.ua

"З того, що ми бачимо, слідство визначили, що це умисне вбивство з позначкою "природна смерть". Це дуже зручна версія, але за таких умов без відповіді залишаються питання: якщо це природна смерть, то багато неузгодженостей навіть під час проведення досудового розслідування", – сказав Усатий.

За словами експерта, різноманітність версій і мотивів смерті Полякова, які активно озвучують народні обранці, заважають слідству. 

Також Григорій Усатов прокоментував версію про смерть Антона Полякова від передозування метадоном. Нагадаємо, що її озвучила народний депутат від "Слуги народу" Галина Янченко.

"Як закрита інформація під охороною таємниці досудового розслідування набуває розголосу окремими особами? Слідчі мають допитати цих осіб, нехай розкажуть, як їм це стало відомо, це нас наблизить до розслідування", – сказав криміналіст.

Нагадаємо, кількома годинами раніше співголова депутатської групи "Партія "За майбутнє" Тарас Батенко вимагав викликати на допит усіх тих політиків, які зробили необґрунтовані заяви про смерть нардепа Антона Полякова. Відповідне звернення він навіть уже направив до очільника МВС Дениса Монастирського.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme