Анна Трінчер потрапила у скандал в ресторані в Італії

Українська співачка і блогерка Анна Трінчер опинилася в центрі скандалу

Анна Трінчер потрапила у скандал в ресто…
Фото: Facebook/anna.trincher

Інцидент стався в одному з ресторанів Мілана, повідомляє Depo.ua з посиланням на УНІАН.

Як розповіла Анна Трінчер у сторіс в Instagram, вона вечеряла з подружками в одному з ресторанів Мілана. Вечір затьмарила сварка з офіціанткою через оплату рахунку. 

Заклад має особливу концепцію: гості можуть заплатити 30 євро та замовити будь-які страви з меню в будь-якій кількості, але обов'язково все треба з'їсти. Офіціантка, у якої запитували про особливості ресторану, не уточнила, що за страви, що залишилися, доведеться заплатити, але не визнала своєї помилки.

За словами Трінчер, її компанія відразу спитала про особливості обслуговування в закладі. Вона також запевнила, що їм не пояснили, що доведеться заплатити за страви, які вони не з'їдять.

"Перед тим, як замовляти, ми запитали в офіціанта про їх систему оплати й правила, щоб знати точно, що можна, а що - ні. Ми замовили страви, поїли дуже смачно. Залишилася одна порція ролів і трохи їжі. Офіціантка вийшла і каже, що ми будемо змушені платити за те, що залишилося. Я сказала, що, на жаль, нас не попереджали про це, коли ми запитували про систему ресторану. Тому ми не будемо платити", - розповіла блогерка.

Нагадаємо, співак Артем Пивоваров, який став суддею 13-го сезону шоу "Голос країни", здивував неочікуваною витівкою.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme