Антиросійська петиція Кондратюка за 5 днів набрала майже половину необхідних підписів

Петиція шоумена Ігоря Кондратюка про заборону гастролей російських артистів в Україні за перші 5 днів набрала 12 134 підписів з 25 000 необхідних
 

Журналіст відділу новин
Антиросійська петиція Кондратюка за 5 дн…
Фото: Facebook Ігоря Кондратюка

21 вересня продюсер та телеведучий Ігор Кондратюк створив петицію з вимогою до президента Володимира Зеленського про заборону гастрольної діяльності російських артистів в Україні.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на сторінку петиції на президентському порталі.

У петиції йдеться про повну заборону на будь-які гастролі, участь у фестивалях та корпоративах для знаменитостей з Росії.

"Повна заборона концертної діяльності артистів з країни-агресора – Росії до повернення Криму в склад України та відновлення контролю Україною над своїми східними кордонами", – йдеться у вимозі петиції.

Однак, дана вимога не стосується тих артистів, які публічно засудили російську агресію проти України та окупацію Криму.

За перші 5 днів петиція набрала 12 134 підписів з 25 000 необхідних. На те, щоб зібрати решту 12 866 підписів залишилося 86 днів.

Петиція шоумена Ігоря Кондратюка про заборону гастролей російських музикантів в Україні за перші 5 днів набрала 12 134 підписів з 25 000 необхідних

Нагадаємо, 21 вересня Ігор Кондратюк створив петицію з вимогою заборонити гастрольну діяльність російських музичних зірок в Україні.

"Ця війна забрала життя 14 тисяч громадян України, а мільйонам принесла поневіряння, змусивши жити в російській окупації або вимушено стати переселенцем. Тому для мене дико і безчесно, що на 8-му році війни в Україні не заборонено гастролі російських артистів (як і будь-яку кооперацію з агресором, до слова!)", – написав він.

Кондратюк вважає, що дозволяти російським зіркам виступати в Україні до повернення Криму та контролю над східними кордонами є нонсенсом та колаборацією з агресором. Саме для цього він створив петицію.

"Я вимагаю припинити цей бізнес. В світі майже 200 країн. Нехай до нас їздять з концертами мирні люди, а не глашатаї вбивчого "русского міра", – підкреслив продюсер.

Перед цим, 22 серпня, Кондратюк висловився проти участі Софії Ротару, яка їздить на Росію, у концерті до Дня Незалежності. Телеведучий зазначив, що українські зірки гастролюють у Росії через відсутність в Україні закону про колабораціонізм.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme