UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Арахамія бідкається, що нормальні люди не хочуть іти до них у міністри

Голова парламентської фракції "Слуги народу" Давид Арахамія розповів про проблеми кандидатів на посади міністрів

Журналіст відділу новин
Арахамія бідкається, що нормальні люди н…
Фото: Facebook Давида Арахамії

За словами Давида Арахамії, в уряді плануються 3-4 кадрові зміни, але які конкретно він не став анонсувати.

Мовчанку Арахамія пояснив тим, що у разі озвучення прізвищ тих чи інших міністрів їхні міністерства перестають працювати, передає Depo.ua із посиланням на УНІАН.

Головною проблемою пошуків голова фракції "Слуга народу" назвав те, що більшість "нормальних людей", яких кличуть на міністерські посади – відмовляються від пропозицій.

Нагадаємо, народний депутат від "Слуги народу" Тарас Тарасенко 3 вересня заявив, що найближчим часом планується три зміни у Кабінеті міністрів України.

А раніше спікер Верховної Ради Дмитро Разумков повідомив, що відставки у Кабінеті міністрів можливі вже у найближчий пленарний тиждень. Водночас поки що жодних заяв у парламент не надходило. За його словами, якщо такі пропозиції надійдуть до Верховної Ради, їх розглядатимуть першочергово.

Раніше голова фракції "Слуга народу" у Верховній Раді Давид Арахамія заявив, що восени щонайменше три міністри можуть припинити працювати в Кабінеті міністрів. Водночас він визнав, що велика кількість чуток з приводу відставок в уряді мають неправдиву інформацію, і закликав не "годувати країну місяць чутками". 

Згодом заступник голови фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук повідомила, що, на її думку, ймовірні поодинокі випадки заміщення у міністерствах. Водночас повна зміна Кабміну, за її словами, малоймовірна.

Читайте також: Ротації в уряді: Кого возили до США у вояж на прощання, а кого - знайомитися

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme