Арахамія заявив про необхідність вакцинувати всіх нардепів, згадавши "досвід" Разумкова

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія повідомив, що вакцинованою від коронавірусу має бути кожна людина у Верховній Раді

Журналіст відділу новин
Арахамія заявив про необхідність вакцину…
Фото: Скріншот

Як приклад проблеми з COVID-вакцинацією Арахамія навів негативний досвід спікера парламенту Дмитра Разумкова.

Про це нардеп заявив в ефірі ток-шоу "Свобода Слова Савіка Шустера", передає Depo.ua.

"Дмитро Олександрович (Разумков, – ред.), на жаль, не вакцинувався. І ось зараз має великі проблеми", – сказав Арахамія.

Він побажав Разумкову якнайшвидшого одужання й наголосив, що наступного тижня – на погоджувальній раді парламенту – планує порушити питання вакцинації від коронавірусу в Раді.

"Я порушуватиму це питання. Якщо ми наполегливо вимагаємо від людей вакцинуватися, значить, кожна людина у Верховній Раді має бути вакцинованою", – підсумував Арахамія.

Нагадаємо, 10 вересня стало відомо, що спікер Верховної Ради Дмитро Разумков вдруге захворів на коронавірус. Він почувається добре, перебуває на самоізоляції та працює дистанційно.

Дещо згодом Арахамія повідомив, нібито представник Кабінету міністрів у Верховній Раді Тарас Мельничук перебуває в реанімації, оскільки також захворів на COVID-19.

Довідка: Вперше спікер Верховної Ради Дмитро Разумков перехворів на коронавірус у листопаді 2020 року.

У травні 2021 року він заявив, що не буде поки що вакцинуватися, оскільки перехворів і має антитіла.

10 вересня Разумков взяв участь у засіданні Верховної Ради, причому частину засідання він перебував без маски. Після цього ЗМІ дізналися про його повторне захворювання на COVID-19.

Крім депутатів, у залі засідань перебували також і члени Кабміну. Відповідно, Рада і уряд мали б також піти на самоізоляцію.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme