Арестович після звільнення потрапив у базу "Миротворця"

Екс-спікер української делегації у ТКГ та позаштатний радник голови Офісу президента Олексій Арестович потрапив до бази даних сайту "Миротворець"

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
Арестович після звільнення потрапив у ба…
Фото: Олексій Арестович / Facebook

Відомо, що Арестовича звинувачують, зокрема, в провокаторстві та дестабілізації ситуації в Україні.

Як пише Depo.ua, відповідна інформація з'явилася на сайті бази.

"Професійний провокатор. Участь в актах гуманітарної агресії проти України. Свідома участь у заходах, які підривають обороноздатність країни шляхом деморалізації Збройних сил", – йдеться у повідомленні. 

Також Арестовичу закидають дискредитацію органів державної влади.

До слова, у "Миротворці" також упевнені, що Арестовича добре знають російські пропагандисти. Зокрема, у їхніх колах він отримав прізвисько "Карамелька". 

Інформація про Арестовича на Миротворці

Сторінка, присвячена Арестовичу, на Миротворці

Нагадаємо, кількома днями раніше Арестович звільнився з посади позаштатного радника глави Офісу президента України Андрія Єрмака та з посади спікера української делегації у ТКГ щодо врегулювання конфлікту на Донбасі. За його словами, на це були "особисті причини".

Зауважимо, що Арестович зробив уже не одну скандальну заяву. Наприклад, у серпні 2021 року він заявив, що боротьба з російською мовою в Україні — це одна з головних помилок, якої припустився Київ.

У вересні Арестович заявив в інтерв'ю журналісту Роману Цимбалюку, що Україна має право називатися "Україна-Русь", на відміну від Росії. Пізніше, коли його розкритикували за цю ідею, він назвав тих, хто не схвалює його ідею, "довбаними селюками".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme