Арестович заявив, що звільнився через слабкість влади в "Жулянах"

Екс-спікер української делегації у ТКГ та позаштатний радник голови Офісу президента Олексій Арестович заявив, що звільнився через слабкість влади

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Арестович заявив, що звільнився через сл…
Скріншот

У своєму поясненні щодо причин звільнення з посад він розкритикував п'ятого президента Петра Порошенка та чинного главу держави Володимира Зеленського.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на допис Арестовича у Facebook.

"Знаєте, я не збирався звільнятися. У понеділок я приїхав на роботу, як завжди, підійшов до будівлі й зрозумів, що більше не хочу переступати її поріг. Тому, що я здатний пробачити багато, включаючи особисту підлість стосовно мене (це політика, всі ми Макіавеллі, цинізм, холодний розрахунок й все таке). Але слабкості я пробачити не можу", – наголосив він.

Водночас Арестович додав, що йому "не по дорозі" з організаторами "шоу в Жулянах", натякаючи на ситуацію довкола повернення Порошенка в Україну, та спроби заарештувати його в аеропорту "Жуляни".

"Не знаю, хто автор сценарію шоу в Жулянах, який закріпив слабкість, як головну органічну ознаку української держави (не плутати з країною), але мені з ним вже точно не по дорозі", – резюмував він.

Арестович заявив, що звільнився через слабкість владиЕкс-спікер української делегації у ТКГ та позаштатний радник голови Офісу Президента Олексій Арестович заявив, що звільнився через слабкість владиОлексій Арестович прокоментував причини свого звільненняАрестович розповів про причини совго звільнення з Банкової

Зауважимо, Арестович у програмі "Романенко. Беседы", яка вийшла 14 січня 2022 року, звинуватив Зеленського в порушенні обіцянок та розкритикував владу.

17 січня стало відомо, що Арестович звільнився з посади позаштатного радника глави Офісу президента України Андрія Єрмака та з посади спікера української делегації у ТКГ щодо врегулювання конфлікту на Донбасі. За його словами, на це були "особисті причини".

Нагадаємо, що Олексій Арестович зробив уже не одну скандальну заяву. Наприклад, у серпні 2021 року він заявив, що боротьба з російською мовою в Україні — це одна з головних помилок, якої припустився Київ.

У вересні Арестович заявив в інтерв'ю журналісту Роману Цимбалюку, що Україна має право називатися "Україна-Русь", на відміну від Росії. Пізніше, коли його розкритикували за цю ідею, він назвав тих, хто не схвалює його ідею, "довбаними селюками".

На початку вересня радник Єрмака заявив, що афганські біженці в основній своїй масі є освіченішими за пересічних українців. На що тодішній спікер парламенту Дмитро Разумков порадив йому поїхати на роботу у "Талібан".

Колишній міністр охорони здоров'я Максим Степанов критикував скандальні слова Арестовича та припустив, що той може мати психічне захворювання. В ОП ж заявляли, що той "свідомо йде на провокації" і "тяжко відпрацьовує свій хліб у ТКГ".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme