Арестович втік із Банкової і пояснив, чому

Олексій Арестович звільнився з посади позаштатного радника глави Офісу президента України Андрія Єрмака та з посади спікера української делегації у ТКГ щодо врегулювання конфлікту на Донбасі

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Арестович втік із Банкової і пояснив, чо…
Фото: Facebook Олексія Арестовича

За його словами, він пішов з Банкової через "особисті причини", після того, як звинуватив президента Володимира Зеленського у порушенні обіцянок.

Про це Арестович заявив у коментарі для "4 каналу", пише Depo.ua.

Зазначається, що екс-спікер делегації у ТКГ не буде присутній на наступному засіданні зустрічі.

"За його словами, звільнився за власним бажанням, а на наступній зустрічі ТКГ щодо Донбасу його вже не буде. Арестович наголосив, що "інформація поки неофіційна", і пішов він через "особисті причини" – йдеться у дописі.

Арестович втік із Банкової і пояснив, чому

Зауважимо, Арестович у програмі "Романенко. Беседы", яка вийшла 14 січня, звинуватив Зеленського в порушенні обіцянок та розкритикував владу.

Нагадаємо, що Олексій Арестович зробив уже не одну скандальну заяву. Наприклад, у серпні 2021 року він заявив, що боротьба з російською мовою в Україні — це одна з головних помилок, якої припустився Київ.

У вересні Арестович заявив в інтерв'ю журналісту Роману Цимбалюку, що Україна має право називатися "Україна-Русь", на відміну від Росії. Пізніше, коли його розкритикували за цю ідею, він назвав тих, хто не схвалює його ідею, "довбаними селюками".

На початку вересня радник Єрмака заявив, що афганські біженці в основній своїй масі є освіченішими за пересічних українців. На що тодішній спікер парламенту Дмитро Разумков порадив йому поїхати на роботу у "Талібан".

Колишній міністр охорони здоров'я Максим Степанов критикував скандальні слова Арестовича та припустив, що той може мати психічне захворювання. В ОП ж заявляли, що той "свідомо йде на провокації" і "тяжко відпрацьовує свій хліб у ТКГ".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme