Арестович визнав, що має погану звичку "ляпати" зайве

Спікер української делегації у Тристоронній контактній групі щодо врегулювання ситуації на Донбасі та радник голови Офісу президента Олексій Арестович визнав, що має погану звичку говорити зайве

Журналіст відділу новин
Арестович визнав, що має погану звичку "…
Скріншот

Відомо, що Арестович з березня 2021 року, коли прийшов у ТКГ, неодноразово потрапляв у скандали. Проте на Банковій не бачили в цьому ніяких проблем.

На запитання ведучої в ефірі "Україна 24" 29 жовтня, чи жалкує він про деякі свої скандальні заяви, він сказав: "Ніколи не жалкую".

А на запитання про те, яку погану звичку має, сказав: "Ляпати зайве".

Нагадаємо, що Олексій Арестович зробив уже не одну скандальну заяву. Наприклад, у серпні він заявив, що боротьба з російською мовою в Україні — це одна з головних помилок, якої припустився Київ.

У вересні Арестович заявив в інтерв'ю журналісту Роману Цимбалюку, що Україна має право називатися "Україна-Русь", на відміну від Росії. Пізніше, коли його розкритикували за цю ідею, він назвав тих, хто не схвалює його ідею, "довбаними селюками".

На початку вересня радник Єрмака заявив, що афганські біженці в основній своїй масі є освіченішими за пересічних українців. На що тодішній спікер парламенту Дмитро Разумков порадив йому поїхати на роботу у "Талібан".

Колишній міністр охорони здоров'я Максим Степанов критикував скандальні слова Арестовича та припустив, що той може мати психічне захворювання. В ОП ж заявляли, що той "свідомо йде на провокації" і "тяжко відпрацьовує свій хліб у ТКГ".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme