"Ми обидва знаємо, що ви клоун": Арестович та Білецький посварилися в ефірі ТБ

Білецький та Арестович влаштували сварку в ефірі телебачення

Редактор стрічки новин
"Ми обидва знаємо, що ви клоун": Арестов…

Між головою партії "Національний корпус" Андрієм Білецьким та позаштатним радником глави Офісу президента Олексієм Арестовичем виникла суперечка через скандальну заяву останнього про АТО.

Це трапилося під час в ефіру політичного ток-шоу на телеканалі "Україна 24", передає Depo.ua.

Все почалося з того, що Білецький назвав Арестовича "клоуном".

"Я розумію, що ваша робота – ви удаєте, що експерт, але ми обидва знаємо, що ви клоун, і ваша робота - тролити. Але давайте не переходити на особисте, це вам не буде приємно", – сказав лідер Нацкорпусу.

Після цього Арестович висунув порцію звинувачень щодо можливої причетності соратників Білецького до низки злочинів.

"Слухай, друже, перейдімо на особисте. Давай я нагадаю тобі - ти клоуном чому мене назвав? Тому що я сказав, що АТО це курорт, чи як? Давай я тобі нагадаю про смерть Ярослава Бабича (юрист батальйону "Азов", знайдений повішеним у своїй квартирі - ред.), пригадаю тобі твого Боцмана (Сергій Коротких, неонацист, якого пов'язують з білоруськими та російськими спецслужбами - ред.), зустріч напередодні підриву Павла Шеремета Боцмана з Шереметом. І хто мінував, можливо, машину, поки він зустрічався і розмовляв. … Хто загинув у Запорізькій області при спробі пограбувати інкасаторів Ощадбанку?" – заявив Арестович.

У відповідь на це Білецький пригрозив судом, а його опонент заявив, що готовий відстоювати свою позицію.

"Ось розкажеш в суді. "Клоун", блін..." – сказав Арестович. 

Ведучий припинив перепалку. Білецький і Арестович закінчили свої виступи в спокійнішому тоні, але не припинили взаємні звинувачення.

Зазначимо, раніше екс-міністр внутрішніх справ Арсен Аваков опублікував відеоролик кількарічної давності, де Арестович нібито "розвінчав міф" навколо АТО. Радник глави Офісу президента назвав АТО "курортом для хлопчиків" і "піонерським табором". Саме ця заява Арестовича стала одним із приводів для суперечки з Білецьким.

Нагадаємо, колишній міністр охорони здоров'я Максим Степанов розкритикував скандальні слова радника голови ОП Олексія Арестовича та припустив, що той може мати психічне захворювання

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme