Аваков запропонував Єрмаку послати Арестовича подалі

Колишній очільник МЗС Арсен Аваков розкритикував радника голови ОП Олексія Арестовича

Журналіст відділу новин
Аваков запропонував Єрмаку послати Арест…
Фото: Facebook Олексія Арестовича

Причиною стало відео , де Арестович у інтерв'ю одному із видань заявив, що АТО – це курорт для хлопчиків.

Відеозапис був зроблений 2017 року, але в соцмережах з'явився тільки зараз, передає Depo.ua із посиланням на Facebook-сторінку екс-міністра.

"Шановний Офіс президента, навіть якщо ніхто з вас не віруючий – зберіть пальця в знамення - перехрестить хворенького – потім себе – і пошліть цього персонажа... подалі. Не підставляйте країну і президента!", – написав Аваков.

Аваков закликав Єрмака послати Арестовича подалі

Нагадаємо, що Олексій Арестович зробив уже не одну скандальну заяву. Наприклад, у серпні він заявив, що боротьба з російською мовою в Україні — це одна з головних помилок, якої припустився Київ.

У вересні Арестович заявив в інтерв'ю журналісту Роману Цимбалюку, що Україна має право називатися "Україна-Русь", на відміну від Росії. Пізніше, коли його розкритикували за цю ідею, він назвав тих, хто не схвалює його ідею,"довбаними селюками".

На початку вересня радник Єрмака заявив, що афганські біженці в основній своїй масі є освіченішими за пересічних українців. На що спікер парламенту Дмитро Разумков порадив йому поїхати на роботу у "Талібан".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme