Екс-очільник МОЗ заявив, що Арестович, імовірно, психічно хворий

Колишній міністр охорони здоров'я Максим Степанов професійно розкритикував скандальні слова радника голови ОП Олексія Арестовича

Журналіст відділу новин
Екс-очільник МОЗ заявив, що Арестович, і…
Фото: Facebook Олексія Арестовича

За словами Степанова, у Олексія Арестовича може бути психічне відхилення.

Також екс-міністр заявив, що "цей суб’єкт" не повинен бути спікером ТКГ, передає Depo.ua із посиланням на Facebook-сторінку Степанова.

"Впевнений, наші військові залюбки проведуть екскурсію актору Арестовичу по найспекотнішим "курортам" Донбасу", – іронічно прокоментував скандальні слова радника Єрмака колишній міністр.

Степанов назвав Арестовича психічно хворим

Нагадаємо, причиною скандалу стало відео 2017 року, яке з'явилося тільки зараз. У ньому в інтерв'ю одному із видань Арестович заявив, що АТО – це курорт для хлопчиків.

На ці слова уже відреагував екс-міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, запропонувавши Офісу президента послати його подалі.

Довідка: Олексій Арестович зробив уже не одну скандальну заяву. Наприклад, у серпні він заявив, що боротьба з російською мовою в Україні — це одна з головних помилок, якої припустився Київ.

У вересні Арестович заявив в інтерв'ю журналісту Роману Цимбалюку, що Україна має право називатися "Україна-Русь", на відміну від Росії. Пізніше, коли його розкритикували за цю ідею, він назвав тих, хто не схвалює його ідею,"довбаними селюками".

На початку вересня радник Єрмака заявив, що афганські біженці в основній своїй масі є освіченішими за пересічних українців. На що спікер парламенту Дмитро Разумков порадив йому поїхати на роботу у "Талібан".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme