Арестович визнав, що має погану звичку "ляпати" зайве

Спікер української делегації у Тристоронній контактній групі щодо врегулювання ситуації на Донбасі та радник голови Офісу президента Олексій Арестович визнав, що має погану звичку говорити зайве

Михайло Хомченко

Відомо, що Арестович з березня 2021 року, коли прийшов у ТКГ, неодноразово потрапляв у скандали. Проте на Банковій не бачили в цьому ніяких проблем.

На запитання ведучої в ефірі "Україна 24" 29 жовтня, чи жалкує він про деякі свої скандальні заяви, він сказав: "Ніколи не жалкую".

А на запитання про те, яку погану звичку має, сказав: "Ляпати зайве".

Нагадаємо, що Олексій Арестович зробив уже не одну скандальну заяву. Наприклад, у серпні він заявив, що боротьба з російською мовою в Україні — це одна з головних помилок, якої припустився Київ.

У вересні Арестович заявив в інтерв'ю журналісту Роману Цимбалюку, що Україна має право називатися "Україна-Русь", на відміну від Росії. Пізніше, коли його розкритикували за цю ідею, він назвав тих, хто не схвалює його ідею, "довбаними селюками".

На початку вересня радник Єрмака заявив, що афганські біженці в основній своїй масі є освіченішими за пересічних українців. На що тодішній спікер парламенту Дмитро Разумков порадив йому поїхати на роботу у "Талібан".

Колишній міністр охорони здоров'я Максим Степанов критикував скандальні слова Арестовича та припустив, що той може мати психічне захворювання. В ОП ж заявляли, що той "свідомо йде на провокації" і "тяжко відпрацьовує свій хліб у ТКГ".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини на Depo.ua