Атака "шахедів" на південь вночі 25 березня: що відомо про наслідки

По 4 "шахеди" збили на Одещині та Миколаївщині

Атака "шахедів" на південь вночі 25 бере…
Фото з відкритих джерел

Про це повідомили у Силах оборони півдня, пише Depo.ua.

"Цієї ночі ворожа атака на південні регіони була зосереджена на Миколаївщині та Одещині. Ворог продовжив удари по об’єктах енергетики", — кажуть військові.

За даними Сил оборони, перед атакою дронами з літака тактичної авіації, російські військові випустили по Одещині протирадіолокаційну ракету Х-31П з акваторії Чорного моря, намагаючись зашкодити роботі ППО.

"Ракета втратила бойову спроможність в повітрі. Інформації про руйнування та постраждалих не надходила", — зазначається у повідомленні.

Далі росіяни атакували кількома хвилями дронів типу Shahed-131/136 з акваторії Чорного моря. 

По 4 у"шахеди" збили на Одещині та Миколаївщині.

"Однак уникнути влучань не вдалось. В Миколаївській області ворог поцілив по енергетичному об’єкту, спалахнула пожежа, яку швидко погасили. Люди не постраждали", — зазначають у Силах оборони.

Дрони рухалися серед житлових кварталів населених пунктів. Внаслідок падіння збитого "шахеда" в приватному секторі Миколаєва зруйнований двоповерховий житловий будинок, також сталася пожежа. Вибуховою хвилею побито кілька навколишніх будинків. За попередніми даними, 11 людей отримали поранення, 2 в лікарні, іншим надали допомогу на місці.

На Одещині уламки збитого дрона пошкодили енергетичний об’єкт та спричинили там пожежу, через що знеструмлена частина Одеси та сусідні населені пункти. Вогонь погасили, триває ремонт.

 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme