Аваков з сокирою, Гордон із щитом, Комаровський і Гройсман – з мечами: Екс-глава МВС заінтригував новим фото

Колишній міністр внутрішніх справ Арсен Аваков опублікував фото з натяком президентові Володимиру Зеленському

Редактор стрічки новин
Аваков з сокирою, Гордон із щитом, Комар…
Фото: Facebook Арсена Авакова

Екс-міністр Арсен Аваков оприлюднив фото, на якому він разом з екс-прем'єром Володимиром Гройсманом, лікарем і телеведучим Євгеном Комаровським,  журналістами Савіком Шутером і Дмитром Гордоном, а також генпродюсером програми Шустера Павла Єлізарова позують зі зброєю у руках.

Відповідне фото з'явилося на сторінці Авакова у Facebook, передає Depo.ua.

"Так-так, це саме те, про що Ви подумали", – написав екс-міністр.

Аваков фото Гройман, шустер, Гордон, Комаровський

Фото, імовірно, зняте в Литві, де 19-20 листопада проходив форум "Майбутнє демократії". Принаймні один із фігурантів фото, журналіст Савік Шустер, повідомляв, що відвідає цей захід.

На що натякає Аваков, поки достеменно незрозуміло. Водночас привертає увагу, що учасники фото в останні тижні критикували президента Зеленського. Імовірно, ідеться про таке собі "оголошення війни" на тлі загострення відносин між офісом Зеленського та олігархом Ринатом Ахметовим. Як відомо, Савік Шустер та Дмитро Гордон ведуть свої програми на телеканалі останнього "Україна 24" та часто критикують Зеленського.

Також нещодавно відзначився скандальною заявою щодо Зеленського і лікар Комаровський. Він у інтерв'ю Гордону розповів про своє розчарування Зеленським. Комаровський розповів, що "лоханувся", голосуючи у 2019 році за Зеленського.

Варто зазначити, що фото Авакова дещо схоже зі славнозвісними світлинами із "шашлик-паті" Зеленського з представниками медіа, яке президент влаштував у червні цього року. Можливо, екс-міністр вирішив таким чином потролити президента. 

Зеленський шашлики

Нагадаємо, раніше колишній міністр внутрішніх справ Арсен Аваков спростував плани щодо створення спільної партії з екс-спікером Верховної Ради Дмитром Разумковим. За його словами, такі чутки поширює Офіс президента

У відповідь на це радник глави Офісу президента Михайло Подоляк сказав, що своїми заявами Аваков намагається привернути до себе увагу. 

Читайте також: Коломойський vs Ахметов: Чим завершиться інформатака на Зеленського

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme