Аваков заявив, що у шойгу та костюкова раптово виникли великі проблеми зі здоров'ям

Екс-очільник Міністерства внутрішніх справ України Арсен Аваков повідомив про різке погіршення стану здоров'я одразу двох представників найвищого військового керівництва так званої російської федерації

Михайло Хомченко

За словами Авакова, йдеться про проблеми із серцем у міністра оборони рф сергія шойгу та в начальника гу гш зс рф ігоря костюкова.

Про це він написав у своєму Telegram-каналі із посиланням на джерела, передає Depo.ua.

"Джерело повідомляє, що є інформація про різке погіршення стану здоров'я міністра оборони рф – шойгу та ігоря костюкова – начальника гу гш зс рф. Примітний факт, що симптоми нездужання у обох абсолютно однакові – печіння в області серця, утруднене дихання. Шойгу знепритомнів", – йдеться у дописі колишнього міністра.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що росЗМІ "загубили" міністра оборони рф шойгу. Він буцімто не з'являвся в публічному просторі з 11 березня. За словами журналістів, разом із шойгу з публічного простору також зник глава генштабу росії валерій герасимов.

Згодом "язик путіна" дмитро пєсков заявив, нібито шойгу не з'являється на публіці, оскільки не має часу для медійної активності через війну в Україні.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини на Depo.ua