Не з'являвся з 11 березня: РосЗМІ "загубили" міністра оборони рф

Міністр оборони так званої російської федерації сергій шойгу не з'являвся буцімто в публічному просторі з 11 березня

Журналіст відділу новин
Не з'являвся з 11 березня: РосЗМІ "загуб…
Фото: Скріншот з відео

У зв'язку з цим російські ЗМІ заявили про його зникнення.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на видання "Медиазона" й "Агентство".

За словами журналістів, зазвичай шойгу – досить активний у ЗМІ. Після того, як він очолив російське міністерство, було навіть різко збільшено штат прес-служби.

Згідно з інформацією видання "Агентство", до 11 березня шойгу з'являвся в новинах майже щодня. Нині ж у його оточенні нібито подейкують, що він нездоровий – має проблеми з серцем.

18 березня прес-служба кремля заявила, що шойгу був присутній на засіданні про "хід спецслужби в Україні", яку проводив путін з постійними членами Радбезу. Однак жодних фото чи відео з переговорів оприлюднено не було.

Журналісти повідомляють також, що 18 березня на "Першому каналі" вийшов сюжет про те, як шойгу вручає нагороди. У сюжеті йшлося, буцімто подія сталася "сьогодні", однак у ньому використовувалося відео, опубліковане на сайті міноборони рф 11 березня.

За словами представників росЗМІ, разом із шойгу з публічного простору також зник глава генштабу росії валерій герасимов.

Нагадаємо, 20 березня стало відомо, що президент так званої російської федерації володимир путін і міністр оборони рашистів сергій шойгу хочуть залучити до війни проти України 17-річних. Йдеться про неповнолітніх членів військово-патріотичного громадського руху "Юнармія".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme