Бабкін не буде співати "Хрещатик" на прохання Зіброва

Сергій Бабкін відмовився співати пісню "Хрещатик" на урочистому концерті в Маріїнському парку на прохання Павла Зіброва

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Бабкін не буде співати "Хрещатик" на про…
Фото: Facebook Сергія Бабкіна

Відомо, що Зіброва не запросили взяти участь у святковому концерті до Дня Незалежності України. Його також не запросили на урочистий концерт, який відбудеться 22 серпня. Організатори вирішили, що пісню "Хрещатик" саме на цьому концерті виконає Бабкін.

Після дзвінка Зіброва співаку, організатори змінили пісню на "Зелений Гай", повідомляє Depo.ua із посиланням на інтерв'ю Марини Зібрової виданню "КП в Україні".

За її словами, хіт мала виконати Наталя Могилевська, але співачка відмовилася. Подальше використання "Хрещатика" узгоджували з Зібровим або дружиною, яка є його продюсеркою.

"Буквально нещодавно музиканти Паші йому говорять, мовляв, Павло Миколайовичу, ми репетируємо ваш "Хрещатик". Їм зробили нову оркестровку пісні "Хрещатик" для концерту, яку в підсумку повинен був виконати Сергій Бабкін", – розповіла Зіброва.

Зазначається, що співак зателефонував Бабкіну, аби дізнатися, чи це правда. Останній підтвердив, вказавши на помічника керівника Офісу президента Сергія Пермана. Зіброва додала, що чоловік попросив Бабкіна не співати цю пісню та пояснити Перману, що на виконання "Хрещатика" не давали згоди.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що у грандіозному шоу каналу "Україна" до Дня незалежності прозвучать 30 улюблених пісень усіх поколінь.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme