Британія запровадила санкції проти Оксани Марченко та родичів російських олігархів

Велика Британія запровадила санкції проти дружини ексдепутата та кума російського диктатора володимира путіна Віктора Медведчука Оксани Марченко. Обмеження також стосуються родичів російських олігархів

Журналіст відділу новин
Британія запровадила санкції проти Оксан…
Оксана Марченко

Про це йдеться на сайті британського уряду, передає Depo.ua.

Санкції проти Марченко пояснюють тим, що вона пов'язана з Медведчуком, який причетний до дестабілізації ситуації в Україні та загрози її територіальній цілісності. В Україні Марченко оголосили в розшук.

Також до санкційного списку потрапили дружина російського бізнесмена Володимира Євтушенкова Наталія Євтушенкова та його діти Фелікс і Тетяна, дочка сенатора Сулеймана Керімова Гульнара Керімова.

Крім того, обмеження стосуються родичів олігарха й депутата держдуми Андрія Скоча: Володимира Скоча (батько) та Варвари Скоч (донька).

Ще Велика Британія запровадила санкції проти холдингу USM, яким володіє російський бізнесмен Алішер Усманов, а також проти Curzon Square Limited і Hanley Limited, пов'язаних з Усмановим. Сам олігарх опинився під санкціями раніше.

Також у санкційному списку двоє уродженців Кіпру — корпоративні юристи Христодулос Вассіліадес і Деметріс Іоаннідес. Першого пов'язують з Усмановим, другого — з олігархом Романом Абрамовичем.

Загалом у санкційному списку Великої Британії 1559 фізичних та 184 юридичних особи. Їхнє майно та активи підлягають замороженню.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme