Британський принц Ендрю виплатить кошти потерпілій від зґвалтування: Сторони уклали мирову угоду

Син королеви Великої Британії Єлизавети II принц Ендрю уклав мирову угоду з Вірджинією Джуффре, яка подала до суду зі звинуваченням у зґвалтуванні

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Британський принц Ендрю виплатить кошти…
Скріншот

Зокрема, принц Ендрю виплатить кошти, які будуть скеровані на благодійність.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на BBC.

Зазначається, що окружний суд США отримав лист про те, що сторони дійшли мирової угоди ти не потребують розгляду справи у суді. У документі також вказано, що принц Ендрю здійснить "суттєву благодійну пожертву пані Джуффре на підтримку прав жертв". У листі повідомляється, що принц Ендрю ніколи не планував очорнити характер жінки та визнає, що Джуффре могла постраждати.

Своєю чергою представники принца та адвокат Джуффре відмовилися коментувати лист, вказавши, що документ говорить сам за себе.

Зауважимо, 13 січня принца Ендрю позбавили військових звань через звинувачення у зґвалтуванні. Окрім цього, принца Ендрю позбавили всіх придворних обов'язків, а в суді за справою про зґвалтування він має захищати себе як приватна особа.

Нагадаємо, після скандалу довкола звинувачень у зґвалтуванні з боку Епштейна, у 2019 році принц Ендрю заявив, що не знав про сексуальні злочини мільярдера.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme